Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Glikozylacja bialek mikroorganizmow rodzaju Campylobacter

Tytuł:
Glikozylacja bialek mikroorganizmow rodzaju Campylobacter
Protein glycosylation in Campylobacter
Autorzy:
Jagusztyn-Krynicka E.K.
Zycka J.
Tomczyk K.
Wyszynska A.
Tematy:
N-glikozylacja
bialko
Campylobacter
glikozylacja
bakterie
mikrobiologia
O-glikozylacja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies