Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zapobieganie utlenianiu lipidow miesa drobiu poprzez wzbogacanie pasz zwiazkami witaminowo-E aktywnymi

Tytuł:
Zapobieganie utlenianiu lipidow miesa drobiu poprzez wzbogacanie pasz zwiazkami witaminowo-E aktywnymi
Autorzy:
Pikul J.
Tematy:
utlenianie
zywienie zwierzat
dodatki paszowe
przeciwutleniacze
mieso drobiowe
octan alfa-T
pasze
dodatki do zywnosci
tokoferole
przetworstwo miesa
zwiazki witaminowo-E aktywne
lipidy
wzbogacanie pasz
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies