Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of genetic line on the quality of meat produced by purebred Polish Large White [PLW] porkers and by PLW crosses with Czech genetic lines

Tytuł:
Effects of genetic line on the quality of meat produced by purebred Polish Large White [PLW] porkers and by PLW crosses with Czech genetic lines
Wspolzaleznosc miedzy wskaznikami a cechami jakosci miesa tucznikow rasy wielkiej bialej polskiej [WBP] oraz jej mieszancow z knurami czeskich linii genetycznych
Autorzy:
Kortz J.
Czarnecki R.
Lachowicz K.
Rybarczyk A.
Gardzielewska J.
Karamucki T.
Tematy:
knury
swinia wielka biala polska
cechy jakosciowe
linie genetyczne
mieszance
mieso
linia czeska J-HYB
tuczniki
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies