Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Freeze - thaw effect on viability and activity of Lactobacillus acidophilus

Tytuł:
Freeze - thaw effect on viability and activity of Lactobacillus acidophilus
Wplyw zamrazania i rozmrazania na zywotnosc i aktywnosc Lactobacillus acidophilus
Autorzy:
Oberman H.
Piatkiewicz A.
Libudzisz Z.
Mokrosinska K.
Tematy:
przezywalnosc bakterii
aktywnosc proteolityczna
rozmrazanie
aktywnosc kwaszaca
fermentacja
zamrazanie
bakterie
mikrobiologia
preparaty bakteryjne
Lactobacillus acidophilus
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies