Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza HPLC antocyjanidyn po hydrolizie proantycyjanidyn gryki i kaszy gryczanej

Tytuł:
Analiza HPLC antocyjanidyn po hydrolizie proantycyjanidyn gryki i kaszy gryczanej
HPLC analysis of anthocyanidins after hydrolysis of proanthocyanidins found in extracts from buckwheat and buckwheat groats
Autorzy:
Amarowicz R.
Tematy:
blonnik pokarmowy
skladniki mineralne
zywnosc funkcjonalna
proantocyjanidyny
fenole
wartosc odzywcza
bialka roslinne
antocyjanidyny
gryka
kasza gryczana
dietary fibre
mineral component
functional food
proanthocyanidin
phenol
nutritional value
plant protein
anthocyanidin
buckwheat
buckwheat groats
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies