Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in carbohydrate pool and osmolarity in crowns and leaves of winter wheat seedlings during hardening to frost

Tytuł:
Changes in carbohydrate pool and osmolarity in crowns and leaves of winter wheat seedlings during hardening to frost
Autorzy:
Rybka Z.
Tematy:
osmolarity
crown
sucrose
fructose
hardening
wheat
frost
Triticum aestivum
winter wheat
leaf
carbohydrate
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies