Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nowoczesne metody badan autentycznosci produktow spozywczych i regionu pochodzenia

Tytuł:
Nowoczesne metody badan autentycznosci produktow spozywczych i regionu pochodzenia
Modern methods to assess authenticity of food
Autorzy:
Kubiak A
Tematy:
rezonans magnetyczny
Unia Europejska
analiza zywnosci
produkty regionalne
technika IRMS
panstwa czlonkowskie
metoda stosunkow izotopowych
autentycznosc
ocena
pochodzenie produktu
metody oceny
produkty spozywcze
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W publikacji przedstawiono główne kierunki badań autentyczności produktów spożywczych przeprowadzanych w krajach Unii Europejskiej. Szczególną uwagę poświęcono metodzie badania autentyczności żywności opartej na wyznaczaniu stosunków izotopów stabilnych w produktach spożywczych.

This paper presents the main directions in research concerning authenticity of food products carried out in the European Union Member States. Particular attention is paid to the method of food authenticity based on the determination of the ratio of stable isotopes in food products.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies