Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany w zawartosci wolnych aminokwasow i azotu rozpuszczalnego w klosach wybranych odmian pszenicy ozimej wywolane zerowaniem mszycy zbozowej

Tytuł:
Zmiany w zawartosci wolnych aminokwasow i azotu rozpuszczalnego w klosach wybranych odmian pszenicy ozimej wywolane zerowaniem mszycy zbozowej
Autorzy:
Ciepiela A.P.
Sempruch C.
Tematy:
mszyca zbozowa
Sitobion avenae
szkodniki roslin
pszenica ozima
zerowanie
Aphididae
zawartosc azotu
mszycowate
klosy
zawartosc aminokwasow
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies