Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The changes in milk hydrophobicity upon heating

Tytuł:
The changes in milk hydrophobicity upon heating
Zmiany hydrofobowosci bialek mleka pod wplywem ogrzewania
Autorzy:
Panfil-Kuncewicz H
Drabent R.
Kuncewicz A.
Tematy:
zywnosc
obrobka termiczna
ogrzewanie
denaturacja
mleko
bialka
bialka mleka
hydrofobowosc bialek
food
thermal treatment
heating
denaturation
milk
protein
milk protein
hydrophobicity
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies