Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in protein and carbohydrate during the induction of callus from cotyledons of Cicer arietinum L.: the role of 2,4-D

Tytuł:
Changes in protein and carbohydrate during the induction of callus from cotyledons of Cicer arietinum L.: the role of 2,4-D
Autorzy:
Barriobero C.I.
Villalobos N.
Guerra H.
Tematy:
callus formation
Cicer arietinum
cotyledon
protein metabolism
carbohydrate
chicken pea carbohydrate
germination
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies