Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wheat fibre preparation WF 400 LC as a factor affecting the rheological properties of batter used for frankfurter-type sausages manufactured under industrial conditions

Tytuł:
Wheat fibre preparation WF 400 LC as a factor affecting the rheological properties of batter used for frankfurter-type sausages manufactured under industrial conditions
Rola blonnika pszennego WF 400 LC w ksztaltowaniu wlasciwosci reologicznych farszow kielbas drobno rozdrobnionych typu parowkowa wyprodukowanych w warunkach przemyslowych
Autorzy:
Rezler R
Baranowska H.M.
Piotrowska E.
Dolata W.
Tematy:
sausage
frankfurter-type sausage
rheological property
wheat fibre preparation
Vitacel WF 400 LC preparation
industrial condition
dynamic-mechanical thermal analysis method
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies