Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of technological parameters on the quality of agglomerated whole milk powder II. Physico-chemical properties

Tytuł:
Effect of technological parameters on the quality of agglomerated whole milk powder II. Physico-chemical properties
Wplyw parametrow technologicznych na jakosc aglomerowanego pelnego proszku mlecznego II. Wlasciwosci fizykochemiczne
Autorzy:
Zbikowski Z.
Zbikowska A.
Ziajka S.
Tematy:
technologia zywnosci
przetwory mleczne
zywnosc
mleczarstwo
mleko w proszku
wlasciwosci fizykochemiczne
mleko
jakosc
parametry technologiczne
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies