Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The sensitivity of carthamin and safflor yellow B colours towards redox substances

Tytuł:
The sensitivity of carthamin and safflor yellow B colours towards redox substances
Wrazliwosc kartaminy i safloru zoltego B na substancje utleniajace i redukujace
Autorzy:
Saito K.
Matsumura M.
Takahashi M.
Tematy:
wrazliwosc
kartamina
krokosz barwierski
substancje redukujace
saflor zolty B
barwniki roslinne
Carthamus tinctorius
utleniacze
biochemia roslin
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies