Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of commercial crossbreeding of Black-and-White cows with Charolaise and Belgian Blue-and-White bulls on physico-chemical properties of meat

Tytuł:
Effect of commercial crossbreeding of Black-and-White cows with Charolaise and Belgian Blue-and-White bulls on physico-chemical properties of meat
Autorzy:
Ostoja H.
Korzeniowski W.
Pogorzelska J.
Kijak Z.
Groth I.
Wronski M.
Tematy:
cow
physicochemical property
cattle breed
crossbreeding
meat
commercial crossing
bull
beef quality
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies