Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Validation of a dot-blot quantitative technique for large scale analysis of beef tenderness biomarkers

Tytuł:
Validation of a dot-blot quantitative technique for large scale analysis of beef tenderness biomarkers
Autorzy:
Guillemin N.
Meunier B.
Jurie C.
Cassar-Malek I.
Hocquette J.-F.
Leveziel H.
Picard B.
Tematy:
validation
large scale analysis
beef tenderness
biomarker
meat quality
rearing condition
immunoblot
dot-blot technique
immunology
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies