Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw niektorych warunkow przechowywania granulatow na zmiany zawartosci alfa-kwasow i wybranych olejkow chmielowych

Tytuł:
Wplyw niektorych warunkow przechowywania granulatow na zmiany zawartosci alfa-kwasow i wybranych olejkow chmielowych
Autorzy:
Stasiak M.
Tematy:
przechowywanie
granulaty
skladniki chemiczne
chmiel
postep technologiczny
zmiany zawartosci
warunki przechowywania
produkcja
olejki chmielowe
alfa-kwasy
piwo
browarnictwo
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The benefits of the hops preparations use are presented in this paper. There are discussed the results of researches showing that the hops cones lost about 50% of alpha component during the 12 months keeping through and hop granulates T-90 and T-45 retained this component to 6 month of keeping and lost even 50% of it to the 18 months of keeping.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies