Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przygotowanie podloza [cz. II]. Mikrobiologiczne aspekty pierwszego etapu fermentacji [kompostowania] podloza

Tytuł:
Przygotowanie podloza [cz. II]. Mikrobiologiczne aspekty pierwszego etapu fermentacji [kompostowania] podloza
Autorzy:
Ulinski Z.
Tematy:
fermentacja
pieczarki
uprawa grzybow
mikroorganizmy
przygotowanie podloza
temperatura podloza
kompostowanie
podloze z fazy III
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies