Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka zamiennikow tluszczu kakaowego i wyrobow z nich otrzymanych

Tytuł:
Charakterystyka zamiennikow tluszczu kakaowego i wyrobow z nich otrzymanych
The characteristic of cocoa butter substitutes and products made of them
Autorzy:
Kowalska J.
Lata A.
Tematy:
wyroby czekoladopodobne
zamienniki tluszczu
kwasy tluszczowe
sklad kwasow tluszczowych
sterole
tluszcz kakaowy
polewy tluszczowe
chocolate-like product
fat replacer
fatty acid
fatty acid composition
sterol
cocoa fat
fatty topping
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies