Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zakazenia mikrobiologiczne, choroby, pasozyty ryb i zanieczyszczenia wod, jako przyczyna utraty wartosci surowca rybnego i zagrozenia zdrowia konsumenta

Tytuł:
Zakazenia mikrobiologiczne, choroby, pasozyty ryb i zanieczyszczenia wod, jako przyczyna utraty wartosci surowca rybnego i zagrozenia zdrowia konsumenta
Autorzy:
Stankiewicz E.B.
Tematy:
zagrozenia zdrowia
surowce rybne
zakazenia mikrobiologiczne
pasozyty
konsumenci
choroby zwierzat
jakosc
ryby
zanieczyszczenia wod
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies