Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Red clover as a receptor of CO2 from the atmosphere and some compounds from soil

Tytuł:
Red clover as a receptor of CO2 from the atmosphere and some compounds from soil
Autorzy:
Brogowski Z
Gawronska-Kulesza A.
Kozanecka T.
Tematy:
clover
nitrogen
human activity
carbon dioxide
carbon
soil
atmosphere
ash
climate change
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
It was found that red clover utilizes from 1.1 to 1.4 kg of CO2 from the atmosphere to produce 1 kg of dry mattter. This means that 1400 to 1600m3 of atmospheric air become completely purified from carbon dioxide. Red clover plants usually lose 40.9% of their crop weight during the winter. This results from organic carbon loss equal (in CO2 units) to 41.8% for physiolopical processes. In the same period however, the ash fraction, larger grows as a simple consequence of actual carbon loss. It is reasonable to assume that the plants do intake mineral compounds from the deeper, not frozen horizons of the soil also during winter.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies