Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of technological parameters on the quality of agglomerated whole milk powder. III. Functional properties

Tytuł:
Effect of technological parameters on the quality of agglomerated whole milk powder. III. Functional properties
Autorzy:
Zbikowski Z
Zbikowska A.
Ziajka S.
Tematy:
milk powder
technological parameter
dispersibility
wettability
agglomeration
food
solubility
flowability
quality
functional property
biotechnology
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies