Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw napromieniowania pieczarek i temperatury przechowywania na przemiany zwiazkow zapachowych

Tytuł:
Wplyw napromieniowania pieczarek i temperatury przechowywania na przemiany zwiazkow zapachowych
Autorzy:
Ostrzycka J.
Smierzchalska K.
Swiniarski D.
Tematy:
chromatografia gazowa
czas przechowywania
pieczarki
promieniowanie jonizujace
substancje zapachowe
temperatura przechowywania
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies