Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena przydatnosci bakterii Thermus ruber jako zrodla termostabilnej alfa-glukozydazy uzytecznej do wytwarzania syropow glukozowych

Tytuł:
Ocena przydatnosci bakterii Thermus ruber jako zrodla termostabilnej alfa-glukozydazy uzytecznej do wytwarzania syropow glukozowych
Evaluation of Thermus ruber as a source of thermostable alpha-glucosidase useful for production of glucose syrups
Autorzy:
Sinkiewicz I.
Synowiecki J.
Tematy:
enzymy bakteryjne
enzymy termostabilne
wykorzystanie
Thermus ruber
syropy glukozowe
produkcja
bakterie
alfa-glukozydazy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies