Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw owsa nagoziarnistego i preparatu enzymatycznego na wyniki odchowu, wartosc rzezna i jakosc miesa kurczat brojlerow

Tytuł:
Wplyw owsa nagoziarnistego i preparatu enzymatycznego na wyniki odchowu, wartosc rzezna i jakosc miesa kurczat brojlerow
The influence of naked oat and enzymatic preparation on rearing results, slaughter value and meat quality of broiler chickens
Autorzy:
Osek M.
Milczarek A.
Klocek B.
Tematy:
wyniki produkcyjne
sklad chemiczny
zywienie zwierzat
preparaty enzymatyczne
dodatki paszowe
owies nagoziarnisty
jakosc
komponenty do produkcji pasz
mieso drobiowe
odchow zwierzat
brojlery kurze
drob
wydajnosc rzezna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies