Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wlasciwosci emulsyjne odtluszczonego proszku mlecznego:wplyw czynnikow srodowiskowych na stabilnosc emulsji typu olej-woda

Tytuł:
Wlasciwosci emulsyjne odtluszczonego proszku mlecznego:wplyw czynnikow srodowiskowych na stabilnosc emulsji typu olej-woda
Autorzy:
Leman J.
Tematy:
bialko
zywnosc
czynniki srodowiska
mleczarstwo
emulsje spozywcze
stabilnosc
przemysl spozywczy
urzadzenia technologiczne
oleje roslinne
emulgatory
mleko w proszku
emulsje
procesy technologiczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies