Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sterowanie procesem pasteryzacji konserw miesnych na podstawie nowego modelu wyznaczania stopni letalnosci

Tytuł:
Sterowanie procesem pasteryzacji konserw miesnych na podstawie nowego modelu wyznaczania stopni letalnosci
Canned meat pasteurization process control on the basis of new model to lethality value calculate
Autorzy:
Danyluk B.
Tematy:
bezpieczenstwo zywnosci
przezywalnosc
zywnosc
Enterococcus faecium
pasteryzacja
konserwy miesne
bakterie
technologia produkcji
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies