Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Identification of vertebrate scavengers of small mammal carcasses in a forested landscape

Tytuł:
Identification of vertebrate scavengers of small mammal carcasses in a forested landscape
Autorzy:
DeVault T. L.
Rhodes O.E.,Jr
Tematy:
remote photography
food habit
carcass
scavenging
vertebrate
carrion
small mammal
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
We identified vertebrate scavengers of small mammal carcasses at the 780-km2 Savannah River Site during the winter of 2000-2001. Rodent carcasses, differing in size and visual conspicuousness, were placed in upland pine forests and bottomland hard­wood forests during six 2-week periods. Sixty-two of the 96 carcasses (65%) were removed by vertebrates. With the aid of remote photography, we identified 11 species of scavengers removing carcasses. Raccoons Procyon lotor, gray foxes Urocyon cine- reoargenteus, and feral pigs Sus scrofa scavenged most frequently. The mean elapsed time for carcass removal was 5.6 days. The number of carcasses removed by vertebrates did not differ significantly with respect to carcass size, visual conspicuousness, or habitat type; however, air temperature was strongly correlated (positively) with carcass removal. Our study demonstrates that many mammal species are capable of utilizing small carrion items as a food resource, and suggests that scavenging may account for a higher proportion of the diet of some facultative scavengers than is now widely assumed.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies