Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Physiological properties and enzymatic activities of Rhizopus oligosporus in solid state fermentations

Tytuł:
Physiological properties and enzymatic activities of Rhizopus oligosporus in solid state fermentations
Autorzy:
Miszkiewicz H.
Bizukojc M.
Rozwandowicz A.
Bielecki S.
Tematy:
physiological property
enzyme activity
Rhizopus oligosporus
solid state fermentation
pea seed
glucose
soluble protein
digital image analysis
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies