Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of diversified pond carp culture. 2. Water temperature and transparency in ponds with different carp production

Tytuł:
Effects of diversified pond carp culture. 2. Water temperature and transparency in ponds with different carp production
Oddzialywanie zroznicowanej intensyfikacji produkcji karpia. 2. temperatura i przezroczystosc wody w stawach z rozna produkcja karpia
Autorzy:
Augustyn D.
Tematy:
pond
water temperature
fish pond
fish
fish culture
intensification
fish production
hydrobiology
transparency
carp pond
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies