Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw powstawania zmetnien koloidalnych na zmiany hydrofobowosci polipeptydow piwa

Tytuł:
Wplyw powstawania zmetnien koloidalnych na zmiany hydrofobowosci polipeptydow piwa
Autorzy:
Halasinska A.
Komorowska A.
Sieliwanowicz B.
Tematy:
frakcjonowanie piwa
osady
napoje alkoholowe
hydrofobowosc
zmetnienie
stabilnosc koloidalna
polipeptydy
piwo
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies