Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw aktywnosci wybranych hydrolaz na wartosc wypiekowa maki z ziarna porosnietego

Tytuł:
Wplyw aktywnosci wybranych hydrolaz na wartosc wypiekowa maki z ziarna porosnietego
The influence of the activity of some hydrolases on the baking value of pre-harvest sprouting grains flour
Autorzy:
Dojczew D.
Sobczak M.
Goralewska A.
Haber T.
Tematy:
ziarno porosniete
wartosc wypiekowa
hydrolazy
ziarno
aktywnosc amylolityczna
pszenica
pszenzyto
aktywnosc proteolityczna
maka pszenzytnia
zyto
porastanie ziarna
maka pszenna
maka zytnia
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies