Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw dwoch poziomow nawozenia azotem na wlaciwosci fizyczne, przemialowe i biochemiczne oraz wartosc wypiekowa odmian pszenzyta

Tytuł:
Wplyw dwoch poziomow nawozenia azotem na wlaciwosci fizyczne, przemialowe i biochemiczne oraz wartosc wypiekowa odmian pszenzyta
Autorzy:
Biskupski A.
Tematy:
wlasciwosci biochemiczne
uprawa roslin
plony
wlasciwosci fizyczne
wlasciwosci przemialowe
ziarno
wlasciwosci technologiczne
bialko ogolne
nawozenie azotem
pszenzyto
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies