Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Determination of nitrite and nitrate content in meat products using flow injection analysis

Tytuł:
Determination of nitrite and nitrate content in meat products using flow injection analysis
Wykorzystanie analizy przeplywowo-nastrzykowej do oznaczania azotynow i azotanow w miesie i jego przetworach
Autorzy:
Klossowska B.
Tematy:
przetwory miesne
azotany
analiza przeplywowo-nastrzykowa
oznaczanie
azotyny
mieso
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies