Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw wybranych dodatkow spozywczych i antyoksydantow na aktywnosc lipooksygenazy tkanki miesniowej sledzi baltyckich

Tytuł:
Wplyw wybranych dodatkow spozywczych i antyoksydantow na aktywnosc lipooksygenazy tkanki miesniowej sledzi baltyckich
Effect of some food additions and antioxidants on lipoxygenase activity of Baltic herring meat tissue
Autorzy:
Samson E.
Stodolnik L.
Tematy:
przechowywanie
przyprawy
lipooksygenaza
sledz baltycki
dodatki do zywnosci
kwasy organiczne
aktywnosc enzymatyczna
mieso ryb
przeciwutleniacze
tkanka miesniowa
ryby
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies