Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of polyols content on rheological properties of whey protein gels

Tytuł:
Effect of polyols content on rheological properties of whey protein gels
Wplyw stezenia polioli na wlasciwosci reologiczne zeli bialek serwatkowych
Autorzy:
Gustaw W.
Glibowski P.
Tematy:
polyol content
rheological property
whey protein gel
whey protein isolate
sorbitol
xylitol
gelation
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies