Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nowoczesne metody przetwarzania mleka koziego

Tytuł:
Nowoczesne metody przetwarzania mleka koziego
Modern methods of processing goats milk
Autorzy:
Dankow-Kubisz R.
Tematy:
wartosc technologiczna
napoje mleczne fermentowane
sery dojrzewajace
przetworstwo mleka
sery twarogowe
sery kozie
mleko kozie
mleko UHT
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies