Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Relationship between the water-soluble protein content and carcass traits, slaughter value and meat quality traits and indices in pigs from small and large commercial pig farms

Tytuł:
Relationship between the water-soluble protein content and carcass traits, slaughter value and meat quality traits and indices in pigs from small and large commercial pig farms
Zaleznosc miedzy poziomem bialka rozpuszczalnego w wodzie a cechami tuszy i wartosci rzeznej oraz cechami i wskaznikami jakosci miesa u tucznikow pochodzacych z gospodarstw indywidualnych oraz z ferm wielkostadnych
Autorzy:
Karamucki T.
Kortz J.
Gardzielewska J.
Jakubowska M.
Natalczyk-Szymkowska W.
Tematy:
fermy wielkostadne
wartosc rzezna
gospodarstwa indywidualne
jakosc
mieso
bialko rozpuszczalne
tuczniki
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies