Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fungal phytases in wholemeal breadmaking I: 3-phytase A improves storage stability and in vitro digestibility of nutrients in wheat breads

Tytuł:
Fungal phytases in wholemeal breadmaking I: 3-phytase A improves storage stability and in vitro digestibility of nutrients in wheat breads
Autorzy:
Zyla K.
Mika M.
Gambus H.
Nowotny A.
Szymczyk B.
Tematy:
phytase
wholemeal breadmaking
storage stability
in vitro
digestibility
nutrient digestibility
wheat bread
wholemeal wheat bread
enzyme
phytic acid
3-phytase A
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies