Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in flavonoid contents in Red Kidney beans under the influence of different hydrothermal processing methods

Tytuł:
Changes in flavonoid contents in Red Kidney beans under the influence of different hydrothermal processing methods
Zmiany zawartosci flawonoidow w fasoli kolorowej Red Kidney pod wplywem roznych form obrobki hydrotermicznej
Autorzy:
Remiszewski M.
Kulczak M.
Przygonski K.
Korbas E.
Jezewska M.
Tematy:
bean
plant cultivar
Red Kidney cultivar
flavonoids content
content change
hydrothermal processing
processing method
coloured bean
autoclaving
boiling
extrusion
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies