Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The garlic-derived diallyl disulphide as the inhibitor of mycelium growth of Stagonospora curtisii [Berk.] Sacc.

Tytuł:
The garlic-derived diallyl disulphide as the inhibitor of mycelium growth of Stagonospora curtisii [Berk.] Sacc.
Autorzy:
Saniewska A.
Tematy:
Stagonospora curtisii
garlic
ergosterol
diallyl disulphide
mycelium growth
sterol biosynthesis
sterol
pathogenic fungi
growth
Allium sativum
allicin
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies