Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Modyfikowanie profilu kwasow tluszczowych miesa zwierzat rzeznych - za i przeciw

Tytuł:
Modyfikowanie profilu kwasow tluszczowych miesa zwierzat rzeznych - za i przeciw
Pros and against for modification of fatty acids profile in animal tissues
Autorzy:
Migdal Wl.
Pieszka M.
Borowicz T.
Janik A.
Wojtysiak D.
Pustkowiak H.
Nowak J.
Koziol A.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies