Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Akceptacja konsumencka produktow o obnizonej zawartosci tluszczu - metodyka i kierunki badan

Tytuł:
Akceptacja konsumencka produktow o obnizonej zawartosci tluszczu - metodyka i kierunki badan
Autorzy:
Matuszewska I
Tematy:
zawartosc tluszczu
Polska
spozycie zywnosci
produkty niskotluszczowe
konsumenci
zachowania konsumenckie
akceptacja konsumencka
produkty spozywcze
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies