Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of addition of oat starch component on bread quality and staling

Tytuł:
Effect of addition of oat starch component on bread quality and staling
Wplyw dodatku skrobi owsianej na jakosc i starzenie sie chleba
Autorzy:
Gambus H
Gibinski M.
Achremowicz B.
Tematy:
starzenie sie
trwalosc przechowalnicza
skrobia owsiana
piekarstwo
pieczywo
konferencje
jakosc
chleb
Krakow konferencja
aging
storage durability
oat starch
baking
bread
conference
quality
Krakow conference
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies