Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Pestycydy w roslinnych surowcach jadalnych. Uwarunkowania prawne. Monitoring pozostalosci

Tytuł:
Pestycydy w roslinnych surowcach jadalnych. Uwarunkowania prawne. Monitoring pozostalosci
Pesticides in edible vegetable raw materials. Legal aspects. Residues monitoring
Autorzy:
Szteke B.
Tematy:
surowce roslinne
pestycydy
pozostalosci pestycydow
najwyzsze dopuszczalne pozostalosci
monitoring
regulacja prawna
Komisja Nadzoru Zywnosciowego
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies