Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw wielkosci dodatku izolatu bialka sojowego oraz hydrokoloidow na wydajnosc i jakosc sensoryczna lopatki parzonej

Tytuł:
Wplyw wielkosci dodatku izolatu bialka sojowego oraz hydrokoloidow na wydajnosc i jakosc sensoryczna lopatki parzonej
Autorzy:
Wajdzik J.
Tematy:
izolaty bialkowe
dodatki funkcjonalne
przetwory miesne
jakosc sensoryczna
dodatki do zywnosci
wedzonki parzone
lopatka parzona
wydajnosc produkcji
przetworstwo miesa
bialko sojowe
hydrokoloidy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies