Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw podstawowych parametrow reakcji estryfikacji 1,2 propanodiolu kwasem palmitynowym na zawartosc monopalmitoilopropanodioli w mieszaninach poreakcyjnych

Tytuł:
Wplyw podstawowych parametrow reakcji estryfikacji 1,2 propanodiolu kwasem palmitynowym na zawartosc monopalmitoilopropanodioli w mieszaninach poreakcyjnych
Autorzy:
Wilczynska E.
Drozdowski B.
Tematy:
dodatki do zywnosci
estryfikacja tluszczow
emulgatory
kwas palmitynowy
tluszcze
acylopropanodiole
monoacylopropanodiole
monopalmitoilopropanodiole
1,2 propanodiol
chemia zywnosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies