Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Interactions effect of protein preparations and emulsifier on the foaming process of model solutions

Tytuł:
Interactions effect of protein preparations and emulsifier on the foaming process of model solutions
Badanie wplywu wspoldzialania bialek i emulgatora na efektywnosc wytwarzania modelowych pian spozywczych
Autorzy:
Janicki A.
Gomoliszek M.
Tematy:
zywnosc
emulgatory
izolaty sojowe
preparaty bialkowe
bialka jaja
bialka mleka
piany spozywcze
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies