Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemical and sensory characteristics of the fruits of eight cultivars of field grown tomato

Tytuł:
Chemical and sensory characteristics of the fruits of eight cultivars of field grown tomato
Autorzy:
Gajc-Wolska J.
Skapski H.
Szymczak J.A.
Tematy:
chemical analysis
tritratable acid
tomato fruit
sugar
tomato cultivar
fruit quality
sensory method
tomato
physical analysis
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies