Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The influence of feeding raw vs extruded soyabean supplemented or unsupplemented with sulphur amino acids on performance, pancreatic trypsin activity and morphological parameters of the jejunum in rats

Tytuł:
The influence of feeding raw vs extruded soyabean supplemented or unsupplemented with sulphur amino acids on performance, pancreatic trypsin activity and morphological parameters of the jejunum in rats
Autorzy:
Leontowicz H.
Leontowicz M.
Biernat M.
Gralak M.A.
Kostyra H.
Czerwinski J.
Tematy:
diet
lectin
sulphur amino acid
pancreatic trypsin
trypsin inhibitor
pancreas
soybean
jejunum
morphological parameter
supplementation
amino acid
rat
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies