Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartosc strontu w organizmach pszczelich i produktach spozywczych pochodzenia pszczelego

Tytuł:
Zawartosc strontu w organizmach pszczelich i produktach spozywczych pochodzenia pszczelego
The influence of place and term of samples collections on strontium concentration in honey bee [Apis mellifera] organisms and in bee origin products
Autorzy:
Michalik P.
Kosla T.
Tematy:
pszczoly
produkty pszczele
miod
pierzga
propolis
zawartosc pierwiastkow
stront
region warszawski
region olecki
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies